Dubaydakı Amerika Universiteti (AUD) haqqında

Dubaydakı Amerika Universitetinin Yataqxanaları
Dubaydakı Amerika Universitetinin Bakalavr pilləsi
Dubaydakı Amerika Universitetinin İxtisasları

Birləşmiş Ərəb Əmirliklərinin Dubay şəhərində əsasını 1995-ci ildə qoyulmuş özəl universitetdir. Universitet Amerika, Ərəbistan və dünyanın hər yerindən gələn beynəlxaq tələbələrə ev sahibliyi edir.

Universitetin reytinqi
Dubaydakı Amerika Universiteti müxtəlif reytinqlərə görə Birləşmiş Ərəb Əmirliyində 5-ci pillədə yer alan ən yaxşı universitetlərindən biridir.
Dubaydakı Amerika Universiteti BƏƏ-nin ən gənc universitetlərindən biri olmasına baxmayaraq, BƏƏ-də reytinqdə lider mövqe tutur.
Dünya ölkələrində xüsusən də BƏƏ-də işə götürülənlər arasında yüksək reytinqə görə bu universiteti bitirənlər adətən heç bir problem olmadan iş tapırlar.

Universitetin Tərkibi
Universitetin tərkibində yerli tələbələrdən çox xarici tələbələr təhsil alır. AUD-nin akademik heyətinə təxminən 117 müəllim daxildir. Xaricdən universitetə hər il mütəxəssislər dəvət olunur.

Dubaydakı Amerika Universitetinin üstünlükləri hansılardır?
1. Dünyanın ən sürətlə böyüyən və inkişaf edən şəhərində yerləşir
2. AUD universiteti həm mahiyyət, həm də səviyyə cəhətdən dünya universitetləri sırasında yüksək pillədə yer alır.
3. Dünyanın hər bir yerindən  məşhur, savadlı, öz ixtisasının peşakarı akademik heyətinin olması.
4. Universiteti bitirən tələbələrin lider marka və şirkətlərdə işlə təmin olunması və s.

Dubaydakı Amerika Universitetində təqaüd imkanları varmı?
Universitetin təqaüdləri bunlardır.
AUD baş təqaüdü
Wals Təqaüdü
Gebran Tueni Təqaüdü
İKT Fondları Təqaüdü
Dubay Elektrik və Su İdarəsi təqaüdü və s.

Dubaydakı Amerika Universitetinin Yataqxanaları
AUD canlı atmosfer və səs-küylü kampus həyatı ilə tanınır. Yataqxanada universitetdən kanar fəaliyyətlər, idman zalı, kitabxana, tibb otaqları mövcuddur.

AUD Bakalavr pilləsi
AUD-da bakalavr proqramı tələbələrə müxtəlif, regionun mədəni və peşakar tələblərini əks etdirən geniş kurslar və sertifikat proqramları təklif edir.

AUD İxtisasları
Mexaniki Mühəndislik Elmləri
İnsaat mühəndisliyi
Elektrik Mühəndisliyi
Memarlıq
Psixologiya
Rabitə və İnformasiya Tədbiqatları
Vizual Unsiyyət və incəsənət
Boznesin İdarə edilməsi və s.