YÖS Kursları

YÖS Kursları

YÖS (Xarici Tələbə Qəbulu İmtahanları) hazırlıq kursu proqramlarımız xarici universitetlər tərəfindən təşkil edilən imtahanların əhatə etdiyi fənlər üzrə mühazirələr, təkrarlar və gücləndirilmiş praktiki işlərdən ibarətdir.
Türkiyənin 150-dən çox reytinqli universitetlərinə qəbul olmaq üçün YÖS (Yabancı Öğrenci Sınavı) imtahanından keçmək tələb olunur. Bu məqsədlə mərkəzimizdə professional müəllimlərin iştirakı ilə YÖS kursları təşkil edilir.

Mərkəzimizdə YÖS kursları:

YÖS kursu proqramı əsasən 8,9,10,11-ci sinif şagirdləri üçün nəzərdə tutulub. Siz YÖS imtahanı ilə Türkiyede tehsil almaq üçün YÖS kursu ilə ən azı 1 il hazırlaşmalısınız.Əlbəttə daha yüksək nəticə əldə etmək üçün, məsələn,Tibb üzrə təhsil almaq üçün 2-3 il hazırlaşa bilərsiniz. Siz YÖS imtahanı verərək Türkiyənin 150-dən çox dövlət universitetində təhsil almaq şansı əldə edirsiniz. Sizdə YÖS kurslarimiza qatılıb, yüksək nəticə əldə edərək, Türkiyənin ən prestijli universitetlərində təhsil ala bilərsiniz.